Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Aanvraag maatwerkofferte

Het verzekeren van auto's met speciaal gebruik is maatwerk.

Als ondernemer met een bezorgauto voor maaltijden heeft u waarschijnlijk al ondervonden dat het niet gemakkelijk is om een goede en betaalbare bestelautoverzekering te vinden. Veel verzekeraars geven namelijk niet thuis als er een verzekering voor een  bezorgauto wordt aangevraagd.
Poliscounter heeft in het algemeen wel mogelijkheden om uw bezorgauto te verzekeren. WIj bieden u graag een offerte.

Ook als u uw bestelauto verhuurt, biedt Poliscounter u een passende oplossing.
Poliscounter heeft met verzekeraars goede afspraken gemaakt, waardoor het toch mogelijk is om een verzekering tegen een concurrerende premie af te sluiten.

Daarom is het niet mogelijk om een premieberekening voor de uw verzekering te maken via onze website. Als u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, verzoeken wij u het offerteformulier volledig in te vullen. Binnen 1 werkdag ontvangt u dan een aanbieding voor uw bestelauto verzekering per e-mail.
Gaat u akkoord met de door ons verzonden offerte voor uw bestelautoverzekering dan verzoeken wij u het meegezonden aanvraagformulier ondertekend aan ons te retourneren. Dit kan zowel per e-mail als fax. Na ontvangst van het formulier en de eerste premiebetaling is uw bestelwagen meteen verzekerd!

Klik hier voor een gratis maatwerk offerte voor uw auto