Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Bestelautoverzekering

De goedkoopste bestelautoverzekering: ✓ Meteen verzekerd ✓ Tot 80% korting! ✓ Hoogste aanvangskorting ✓Ook voor particulier gebruik!

Bij Poliscounter kunt u zowel uw particulier als zakelijk gebruikte bestelauto verzekeren en profiteert u van een hoge instapkorting en een scherpe premie. Onze creativiteit en het hoge serviceniveau zorgen er voor dat u jaarlijks veel tijd en geld bespaart.

Voordelen van onze bestelautoverzekering

  • no-claim korting mogelijk op uw bestelautoverzekering tot 80%;
  • ook voor jonge bestuurders;
  • binnen enkele dagen de polis en groene kaart in huis;
  • bij schade vakkundige en snelle afwikkeling;
  • voordelige eigen vervoer verzekering, samen met de bestelautoverzekering of als aparte dekking. Vraag naar ons speciale kortingsarrangement!

vergelijk uw bestelautoverzekering

Poliscounter biedt u de mogelijkheid om in enkele stappen uw bestelautoverzekering te vergelijken en af te sluiten. Door invulling van enkele gegevens als kenteken, schadevrije jaren, postcode en geboortedatum kunt u een premieberekening maken. Standaard gaan wij er van uit dat u de BTW kunt verrekenen. Is dit niet geval dan kunt u dit in het scherm "meer instellingen" vermelden.
Wij vergelijken een groot aantal bestelautoverzekeraars en tonen de goedkoopste alternatieven. Ook kunt u de  voorwaarden van de verschillende bestelautoverzekeringen met elkaar vergelijken. Wenst u meer dan de door ons getoonde bestelautoverzekeringen met elkaar te vergelijken dan klikt u op de button "meer verzekeringen". U kunt uw bestelautoverzekering op maat samenstellen door de gewenste aanvullende modules te selecteren.

Gratis offerte

Met een druk op de knop ontvangt u kosteloos en vrijblijvend een offerte voor uw bestelautoverzekering per e-mail. U vindt daar een overzicht van uw bestelautogegevens, de gekozen dekking en de aanvullende dekkingen die u heeft gekozen. Alle vermelde premies zijn inclusief 21% assurantiebelasting.

Uw bestelautoverzekering direct on-line afsluiten

Uiteraard kunt u de door u gekozen bestelautoverzekering direct afsluiten en in enkele stappen wordt de aanvraag met u afgerond. Per e-mail ontvangt u meteen een bevestiging zodat u zeker weet of u verzekerd met de bestelauto kunt gaan rijden. Uw polisblad en groene kaart volgen afhankelijk van de door u gekozen verzendwijze (per post of per e-mail) binnen enkele dagen.

Contact over uw bestelautoverzekering

Heeft u vragen over uw offerte of lukt het niet om een berekening voor uw bestelautoverzekering te maken dan kunt u ons altijd bellen op telefoonnummer 088-7303636. Wij helpen u graag!

Uw bestelautoverzekering altijd up to date?

Ook na opmaak van de polis wordt uw bestelautoverzekering goed door ons in de gaten gehouden. Jaarlijks controleren wij rond de vervaldatum of de verzekering nog wel aansluit bij uw wensen en of u nog wel de juiste premie betaald. Indien dit niet het geval is ontvangt u van ons een nieuw premievoorstel. Betaalt u nog wel de juiste premie dan laten wij u dit ook weten. Zo weet u dat u niet op zoek hoeft naar een voordeligere bestelautoverzekering. 

Schade melden

Een schade is voor u al vervelend genoeg. Daarom staat ons team van ervaren schadebehandelaars graag voor u klaar om de schademelding in goede banen te leiden. Hierbij is het onze uitdaging om u zoveel mogelijk rompslomp uit handen nemen. Hoe wij er in samenwerking met u voor kunnen zorgen dat uw schade snel wordt afgewikkeld leest u op onze pagina over schadebehandeling.

Bereken de premie voor uw bestelautoverzekering

Gratis online de premie van uw bestelautoverzekering vergelijken en berekenen!
Kies voor de dekking die bij u past.

Klik op bereken uw premie voor een gratis offerte en om uw bestelautoverzekering on line af te sluiten.

Veelgestelde vragen