Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

auto verzekering

Goedkope auto verzekering vergelijken. ✓vanaf € 6,69 ✓ korting tot 80%! ✓Gegarandeerde service.

Goedkope auto verzekering

Het vergelijken van uw auto verzekering op internet loont.
Bij Poliscounter profiteert u van een hoge instapkorting en scherpe premie. Onze klanten besparen op hun auto verzekering al snel honderden euro's per jaar!

Voordelen van onze auto verzekering

  • Tot 80% no-claim korting op uw auto verzekering;
  • optioneel 2 of 3 jaar nieuwwaarderegeling;
  • de mogelijkheid van no-claim garantie / bonusbescherming;
  • binnen enkele dagen de polis en groene kaart in huis;
  • met "tweede autoregeling" dezelfde no-claim korting als op uw eerste autoverzekering;
  • bij schade vakkundige en snelle afwikkeling.

vergelijk uw auto verzekering

Poliscounter biedt u de mogelijkheid om in enkele stappen uw auto verzekering te vergelijken en af te sluiten. Door invulling van enkele gegevens als kenteken, schadevrije jaren, postcode en geboortedatum kan er een premieberekening worden gemaakt.
Een groot aantal autoverzekeraars wordt door ons vergeleken en de goedkoopste alternatieven worden u getoond. Tevens is er de mogelijkheid om de voorwaarden van de verschillende auto verzekeringen met elkaar te vergelijken. Wenst u meer dan de door ons getoonde auto verzekeringen met elkaar te vergelijken dan klikt u op de button "meer verzekeringen".

Gratis offerte voor uw auto verzekering

Met een druk op de knop ontvang u kosteloos en vrijblijvend een offerte voor uw auto verzekering per e-mail. U vindt daar een overzicht van uw autogegevens, de gekozen dekking en de aanvullende dekkingen die u heeft gekozen. Alle vermelde premies zijn inclusief 21% assurantiebelasting.

Direct on-line afsluiten van uw auto verzekering

Uiteraard kunt u de door u gekozen auto verzekering direct afsluiten en in enkele stappen wordt de aanvraag met u afgerond. Per e-mail ontvangt u direct een bevestiging zodat u zeker weet of u verzekerd met de auto kunt gaan rijden. Uw polisblad en groene kaart volgen afhankelijk van de door u gekozen verzendwijze (per post of per e-mail) binnen enkele dagen.

Contact over uw auto verzekering

Heeft u vragen over uw offerte of lukt het niet om een berekening voor uw auto verzekering te maken dan kunt u ons altijd bellen op telefoonnummer 088-7303636 of een email sturen. Wij helpen u graag!

 

Veelgestelde vragen