Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Autoverzekering tot 85% korting!

Goedkope autoverzekering ✓vanaf € 6,69 ✓ korting tot 80%! ✓Gegarandeerde service.

Het vergelijken van uw auto verzekering op internet loont.

Bij Poliscounter profiteert u van een hoge instapkorting en scherpe premie. Onze klanten besparen op hun autoverzekering al snel honderden euro's per jaar!

Voordelen van onze autoverzekering

  • Tot 85% no-claim korting op uw autoverzekering; 
  • optioneel 2 of 3 jaar aanschaf- / nieuwwaarderegeling;
  • de mogelijkheid van no-claim garantie / bonusbescherming;
  • stel uw autoverzekering op maat samen met de aanvullende modules
  • binnen enkele dagen de polis en groene kaart in huis;
  • met "tweede autoregeling" dezelfde no-claim korting als op uw eerste autoverzekering;
  • bij schade vakkundige en snelle afwikkeling.

Vergelijk uw autoverzekering

Poliscounter biedt u de mogelijkheid om in enkele stappen uw autoverzekering te vergelijken en af te sluiten.
Door invullen van enkele gegevens als kenteken, schadevrije jaren, postcode en geboortedatum kan er een premieberekening worden gemaakt. Wij vergelijken een groot aantal autoverzekeringen en tonen u de goedkoopste alternatieven.
Tevens is er de mogelijkheid om de voorwaarden van de verschillende autoverzekeringen met elkaar te vergelijken. Wenst u meer dan de door ons getoonde autoverzekeringen met elkaar te vergelijken dan klikt u op de button "meer verzekeringen".

Gratis offerte

Met een druk op de knop ontvang u kosteloos en vrijblijvend een offerte voor uw autoverzekering per e-mail. U vindt daar een overzicht van uw autogegevens, de gekozen dekking en de aanvullende dekkingen die u heeft gekozen. Alle vermelde premies zijn inclusief 21% assurantiebelasting.

Direct on-line afsluiten

Uiteraard kunt u de door u gekozen autoverzekering direct afsluiten en in enkele stappen wordt de aanvraag met u afgerond. Per e-mail ontvangt u direct een bevestiging zodat u zeker weet of u verzekerd met de auto kunt gaan rijden. Uw polisblad en groene kaart volgen afhankelijk van de door u gekozen verzendwijze (per post of per e-mail) binnen enkele dagen.

Contact over uw autoverzekering

Heeft u vragen over uw offerte of lukt het niet om een berekening voor uw autoverzekering te maken dan kunt u ons altijd bellen op telefoonnummer 088-7303636. Wij helpen u graag!

Uw autoverzekering altijd up to date

Ook na opmaak van de polis wordt uw autoverzekering goed door ons in de gaten gehouden. Jaarlijks controleren wij rond de vervaldatum of de verzekering nog wel aansluit bij uw wensen en of u nog wel de juiste premie betaalt. Indien dit niet het geval is ontvangt u van ons een nieuw premievoorstel. Betaalt u nog wel de juiste premie dan laten wij u dit ook weten. Zo weet u dat u niet op zoek hoeft naar een voordeligere autoverzekering.

Schade melden

Een autoschade is voor u al vervelend genoeg. Daarom staat ons team van ervaren schadebehandelaars graag voor u klaar om de schademelding in goede banen te leiden. Hierbij is het onze uitdaging om u zoveel mogelijk rompslomp uit handen nemen. Hoe wij er in samenwerking met u voor kunnen zorgen dat uw schade snel wordt afgewikkeld leest u op onze pagina over schadebehandeling.

Meteen de premies vergelijken en de autoverzekering aanvragen?

Klik op autoverzekering berekenen voor uw premie vergelijking, voor een gratis offerte en om uw verzekering on line af te sluiten.

Veelgestelde vragen