Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Autoverzekering bestelauto

Van jong tot aan oud en van beginnend tot aan ervaren bestuurder: u wilt te allen tijde een geschikte autoverzekering voor uw bestelauto afsluiten. Hierin is Poliscounter u graag van dienst. Binnen een paar muisklikken heeft u al een helder online overzicht van de beschikbare verzekeringen in uw situatie.

Een autoverzekering voor de bestelauto is er ook voor jonge bestuurders

Lang niet altijd kan een beginnende bestuurder een autoverzekering voor een bestelauto af sluiten. Vervelend, want u wilt immers wel veilig én verzekerd de weg op gaan. Bij Poliscounter is dit echter verleden tijd. Naast dat wij verzekeringen aanbieden voor jonge bestuurders, profiteert u bij ons ook van:

  • Een vakkundige en snelle afwikkeling bij schade
  • De mogelijkheid voor een no-claim korting tot wel 80%
  • Een voordelige eigen vervoer verzekering
  • Een groene kaart met de polis binnen enkele dagen op de deurmat

Schade aan uw bestelauto? Wij leiden u in goede banen

Schade kan in tal van variaties voorkomen. Zodra er sprake is van zware schade kunnen emoties ook een grote rol spelen. Daarom staan wij graag voor u klaar om uw schademelding in goede banen te leiden. Wij proberen u zoveel mogelijk te ontzorgen, waardoor uw melding snel en professioneel afgehandeld wordt door het team van ervaren schadebehandelaars.

Download de schadeformulieren vandaag nog

Te allen tijde weten wat te doen bij schade? In dat geval is het verstandig om een aantal kopieën van een officieel schadeformulier in uw bestelauto te hebben. Download vandaag nog uw schadeformulieren en ben op alle situaties voorbereid! Vragen over het schadeformulier? Of wilt u mee informatie oer het afsluiten van een autoverzekering voor uw bestelauto? U bereikt ons telefonisch door te bellen naar 088-7303636.