Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over je autoverzekering? Kijk dan eerst bij onze veelgestelde vragen. Hieronder vind je per product de meest gestelde vragen.
Kom je er niet uit? Neem dan contact op met ons via info@poliscounter.nl of 088-7303636.
We helpen je graag verder!

Welke aanvullende modules kan ik kiezen?

aanvullende modules

Bij uw autoverzekering kunt u aanvullende modules afsluiten. Deze modules kunt u uitsluitend samen met een schadeverzekering afsluiten.

Ongevallenverzekering inzittenden (OVI)
De OVI keert vaste bedragen uit bij overlijden of blijvende invaliditeit ten gevolge van een ongeval met het verzekerde voertuig. De dekking geldt voor de chauffeur en voor de passagiers. De OVI biedt geen dekking voor wedstrijden, taxi en lesauto’s. De dekking vervalt ook als de chauffeur het voertuig niet mag besturen wegens bijvoorbeeld drank- of drugsgebruik of een ontzegging heeft van de rijbevoegdheid.

Schadeverzekering inzittenden (SVI)
De SVI is een extra dekking die de gevolgschade voor bestuurder en passagiers dekt tot een bepaald bedrag, meestal € 1.000.000,= na een ongeval met het verzekerde voertuig. De dekking omvat zowel letselschade als schade aan bezittingen van de bestuurder of passagiers en gevolgschade. Poliscounter adviseert ondernemers altijd een SVI af te sluiten. Dit is een uitstekende aanvulling op de WEGAM polis en verzekert ook de ondernemer zelf, inclusief de inkomensschade! Schade aan dieren is niet verzekerd.

Verhaalsrechtsbijstand
De verhaalsrechtsbijstandsverzekering biedt rechtsbijstand wanneer u schade of letsel oploopt door een ongeval met het verzekerde voertuig. Deze verzekering biedt juridische hulp bij het verhalen van de schade op de tegenpartij.

No-claim beschermer
De no-claimbeschermer zorgt er voor dat terugval in tredes op de zogenaamde bonus-malusladder en een hogere premie bij een schuldschade uitblijft. Dit geldt slechts voor 1 schade per jaar. Deze dekking is ook wel bekend onder bonusbeschermer, bonus-malusbeschermer of noclaimbeschermer.

Pechhulp
Pechhulp biedt hulp bij pech onderweg. U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden: met buitenland dekking en met eigen woonplaats service. Als uw auto niet tijdig gerepareerd kan worden biedt de verzekering een vervangende auto of overnachting.

Meer veelgestelde vragen