Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Ga veilig de weg op en laat uw bedrijfsauto verzekeren met een bedrijfsautoverzekering

Een bedrijfsauto verzekeren met een bedrijfsautoverzekering van Poliscounter sluit u makkelijk af op de website. In enkele minuten kunt u de aanbieders van de bestelauto verzekering met elkaar vergelijken. Ook de polisvoorwaarden van de verzekeringen van de bedrijfsautoverzekering zet u eenvoudig naast elkaar. Uw bedrijfsauto laat u verzekeren op de manier die het beste past bij uw wensen. Eerst een offerte ontvangen per e-mail is eenvoudig en snel geregeld.

Wat voor dekking past het beste bij u?

U kiest voor de dekking die het beste bij u past. Voor ondernemers bestaat de mogelijkheid om een bedrijfsautoverzekering af te sluiten, vrij van BTW. Daardoor is de premie voor de bedrijfsautoverzekering nog lager dan u al van Poliscounter gewend bent. Poliscounter heeft ook een aantal aanvullende dekkingen voor de bedrijfsautoverzekering. Van belang is de schadeverzekering inzittenden. Die vergoedt alle gevolgschade van een ongeval. Ook de inkomensschade. Voor ondernemers is het belangrijk dat de bedrijfsautoverzekering kan worden uitgebreid met een eigen vervoer verzekering. Dan is uw eigendom verzekerd tegen verlies door diefstal: Vaak dag en nacht. Soms stelt de verzekeringsmaatschappij aanvullende beveiligingseisen om een eigen lading dekking bij de bedrijfsautoverzekering af te kunnen sluiten.

Unieke extra's bij de Poliscounter bedrijfsautoverzekering:

Wist u dat u bij ons profiteert van unieke extra’s? extra’s waardoor een bedrijfsautoverzekering wel heel aantrekkelijk wordt? Zo maakt u bij ons gebruik van:

  • No-claim korting mogelijk op uw bedrijfsautoverzekering tot 80%
  • Ook voor jonge bestuurders
  • Speciaal kortingsarrangement voor uw bedrijfsautoverzekering
  • Binnen vijf minuten voorlopige dekking per e-mail voor uw bedrijfsautoverzekering
  • Na aanvraag binnen twee werkdagen de polis van uw bedrijfsautoverzekering in huis
  • Voordelige eigen vervoer verzekering, samen met de verzekering of als aparte dekking. Vraag naar ons speciale kortingsarrangement

Afsluiten van de bedrijfsautoverzekering

De bedrijfsautoverzekering, zoals een bestelautoverzekering, sluit u makkelijk online af bij Poliscounter. U ontvangt snel voorlopige dekking per e-mail. Vaak krijgt u dezelfde dag de bevestiging van acceptatie na het verzekeren van uw bedrijfsautoauto per e-mail en enkele dagen later ontvangt u de polis van de bedrijfsautoverzekering per post of e-mail, afhankelijk van de door u gemaakte keuze tijdens het aanvragen van uw bedrijfsautoverzekering.

Wijziging van verzekerde auto

De bedrijfsautoverzekering kunt u makkelijk overzetten naar een andere bedrijfsauto als u de auto vervangt. Uw bedrijfsautoverzekering loopt dan naadloos door waarbij de opvolgende auto met de door u gewenste dekking is verzekerd. Kortom: een bedrijfsautoverzekering met het meeste gemak gecombineerd met de uitstekende en persoonlijke service van Poliscounter.

Direct uw voordelige premie berekenen

Bereken uw premie en u ontvangt binnen vijf minuten een passende offerte voor uw verzekering in uw mailbox. Vragen? U stelt ze door te bellen naar 088-7303636.