Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Bedrijfswagen verzekering berekenen

De premie voor uw bedrijfswagen verzekering berekenen doet u online via 123Bestelautoverzekering. Waarom? Heel simpel. Bij ons is een verzekering afsluiten pas écht gemakkelijk en goedkoop U voert uw autogegevens in, kiest uw premie, een aanvullende dekking en vraagt vervolgens uw verzekering aan. Eenvoudig, snel én voordelige uw verzekering aanvragen: dat is wat u van ons kunt verwachten.

Voor welke bedrijfswagen wilt u de premie voor een verzekering berekenen?

Een bedrijfswagen komt in vele vormen voor. U kunt bij ons een verzekering voor de volgende bedrijfswagens berekenen en afsluiten:

 • Bedrijfsauto
  De bedrijfsauto van uw bouwbedrijf of handelsonderneming voordelig en gemakkelijk door ons verzekerd. Sluit ook een verzekering af voor uw gereedschappen en goederen.
 • Koeriersauto
  Uw koerierswagens bestemd voor gebruik binnen Nederland goed verzekerd. Lees over de voorwaarden waarop wij uw koeriersauto kunnen verzekeren.
 • Vrachtwagen
  Vrachtauto’s bestemd voor (internationaal) beroepsgoederenvervoer of transport van uw eigen goederen verzekert u voordelig en snel.
 • Grijs kenteken
  Auto’s met grijs kenteken verzekert u voordelig via 123Bestelautoverzekering.nl

Schade melden en wijzigingen doorgeven doet u online

U kiest bewust voor het online afsluiten van een verzekering. Gemak staat bij u voorop. Daarom kunt u online ook uw schademelding of wijziging aan ons doorgeven. Hierbij kunt u denken aan een adreswijziging, de aanschaf van een ander voertuig of het wijzigen van de dekking. U hoeft zich niet langer aan kantoortijden te houden.

Wij houden uw verzekering up to date

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat uw bedrijfswagenverzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of uw verzekering nog steeds aansluit op uw wensen. En misschien nog belangrijker, of u nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan bieden wij u een persoonlijk premievoorstel. Wij berekenen de premie voor uw bedrijfswagen verzekering ieder jaar opnieuw. Betaalt u al de laagste premie? Ook dit laten wij u weten. Zo hebt u hier geen omkijken naar.

Vul uw autogegevens online in

De premie voor de verzekering van uw bedrijfswagen berekenen doet u gemakkelijk online. In vier stappen Is de verzekering al aangevraagd! Voor vragen over onze verzekeringen of voor meer informatie belt u ons tijdens kantooruren op 088-7303636. Wij staan u graag te woord.