Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Laat uw bedrijfswagen verzekeren met een no-claim korting tot 80%

Poliscounter is dé website waar u uw bedrijfswagen voor een scherpe premie kunt verzekeren. Hoe weet u dat? Binnen slechts een aantal muisklikken bieden wij u een overzichtelijk aanbod van geschikte verzekeraars voor uw bedrijfswagen. Welke verzekering past het beste bij uw wensen en bedrijfswagen?

Profiteer van unieke extra’s met uw bedrijfswagen verzekering

Door 10 jaar aan ervaring binnen de wereld van verzekeringen, weten wij als geen ander wat belangrijk is zodra u uw bedrijfswagen gaat verzekeren. Op basis van onze kennis en ervaring hebben wij de volgende unieke extra’s voor u samengesteld:

  • Profiteer van een speciaal kortingsarrangement
  • Uw bedrijfswagen verzekering is ook geschikt voor jonge bestuurders
  • Ontvang een no-claim korting tot 80%
  • Na het aanvragen ontvangt u binnen twee werkdagen de polis in huis
  • Binnen 5 minuten na aanvraag ontvangt u de voorlopige dekking per e-mail
  • Sluit een voordelige eigen vervoer verzekering af
    bedrijfswagen verzekeren

Wijziging? Geef ze eenvoudig door!

Vervangt u uw huidige bedrijfswagen voor een nieuw model? Wilt u uw aanvullende modules wijzigingen? Of wellicht gaat u verhuizen? Dit zijn allen wijzigingen die u digitaal aan ons door kunt geven. U bent niet langer gebonden aan kantooruren en geeft een aanpassing door wanneer het ú uitkomt.

Vul uw verzekering aan met aanvullende modules

Wist u dat u bij ons ook kunt kiezen uit diverse aanvullende dekkingen op uw bedrijfswagen verzekering? Zo kiest u bij ons bijvoorbeeld voor het verzekeren van mobiele apparatuur en uw eigen vervoer. Maar u kiest bijvoorbeeld ook voor een ongevallenverzekering voor inzittenden en een schadeverzekering voor inzittenden. Zijn er modules die voor u aantrekkelijk, al dan niet noodzaak zijn?