Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Bestelauto verzekeren particulier

Het is begrijpelijk dat u uw bestelauto of bestelbus voor een scherpe prijs wilt verzekeren als particulier. Én te allen tijde weet dat u niet teveel betaalt. En dat is precies de reden dat u voor Poliscounter kiest. Niet alleen hanteren wij scherpe tarieven door jarenlang intensief contact met verzekeraars. Ook voert u wijzigingen aan uw verzekering eenvoudig online door zodra dit nodig is.

Uw bestelauto binnen een paar muisklikken verzekeren als particulier

Een verzekering wilt u niet alleen afsluiten op het moment wanneer het u uitkomt. U wilt uiteraard ook de meest voordelige premie betalen. Door online uw gegevens in te vullen berekent u eenvoudig wat de premie voor u bedraagt en hoe u zo voordelig mogelijk uw bestelauto als particulier kunt verzekeren.

Vul uw verzekering aan met aanvullende modules

Niet altijd is een standaard verzekering voldoende. Is er voortdurend kostbare apparatuur aanwezig in uw bestelbus die u als particulier wilt verzekeren? Of rijdt u regelmatig met een bijrijder? In dat geval is het aan te bevelen om uw verzekering verder aan te vullen. Daarom kunt u bij ons uw bestelbus verzekeren als particulier met de volgende modules:

  • Verhaalsrechtsbijstand
  • Schadeverzekering inzittenden (SVI)
  • Ongevallenverzekering inzittenden (OVI)
  • Eigen vervoerverzekering
  • Mobiele apparatuur

Sluit vandaag nog een geschikte verzekering af

Veilig de weg op gaan met een passende verzekering? Wacht niet langer en sluit deze vandaag nog af bij Poliscounter. Heeft u voldoende aan een basisverzekering, of vult u deze liever aan met een van onze modules? En wilt u van tevoren graag meer informatie, voordat u uw bestelauto of bestelbus als particulier gaat verzekeren? U bereikt ons telefonisch door te bellen naar 088-7303636