Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Bestelauto verzekeren zakelijk

Uw bestelauto verzekeren als zakelijk ondernemer? En wijzigingen in uw verzekering eenvoudig in eigen hand houden? Het is mogelijk, online bij Poliscounter. In een handig online overzicht krijgt u een helder beeld welke verzekeraar voor u het gunstige aanbod heeft. En jaarlijks controleren wij uw verzekering, om overeen te stemmen of deze nog met uw wensen overeenkomt. Dát is pas service op maat!

De voordelen van een bestelauto verzekeren als zakelijk ondernemer op een rijtje

Kiest u voor een verzekering namens Poliscounter, dan profiteert u automatisch van verschillende voordelen. Door onze ruime ervaring van meer dan 10 jaar, weten wij als geen ander waar u als klant veel waarde aan hecht. Daarom bieden wij u de volgende voordelen:

  • Bij schade ervaart u en vakkundige en snelle afwikkeling
  • Profiteer van een no-claim korting, oplopend tot 80%
  • Sluit een voordelige eigen vervoer verzekering af
  • De verzekering is ook geschikt voor jonge bestuurders
  • Na het afsluiten van de verzekering ontvangt u de groene kaart en polis binnen enkele werkdagen thuis

Kies voor aanvullende dekkingen voor het optimaal verzekeren van uw bestelbus

Wist u dat u uw verzekering voor uw zakelijke bestelbus of bestelauto ook aan kunt vullen met onze modules? Bent u al bekend met deze modules? Verhaalsrechtsbijstand, ongevallenverzekering inzittenden, schadeverzekering inzittenden, mobiele apparatuur en eigen vervoerverzekering zijn allen vormen van modules die u bij ons kunt kiezen.

Geef in de loop van de tijd wijzigingen online aan

Gaat u verhuizen en is er sprake van een adreswijziging? Verandert u van bestelbus die u zakelijk heeft laten verzekeren? Of wenst u een ander bankrekeningnummer te gebruiken? Dit zijn allemaal situaties waarin aanpassingen ontstaan binnen uw verzekering. Wel zo prettig om dit zelf te kunnen doorvoeren. In onze online omgeving geeft u eenvoudig aan wat er gewijzigd dient te worden, en voert u dit zelf door! Voorkom fouten door miscommunicatie via de telefoon, en ben niet langer meer gebonden aan kantoortijden voor het doorgeven van deze wijzigingen.

Vragen of opmerkingen?

Wilt u meer informatie over het zakelijk verzekeren van uw bestelbus of bestelauto? Vragen over het doorvoeren van wijzigingen? Of heeft u overige vragen. U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag op kantooruren via 088-7303636.