Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Bestelauto verzekering met de hoogste korting. Tot 80%!

De goedkope bestelauto verzekering: ✓ Meteen verzekerd ✓ Tot 80% korting! ✓ Hoogste aanvangskorting ✓Ook voor particulier gebruik!
Een bestelauto verzekering van Poliscounter sluit u makkelijk af op de website. In enkele minuten kunt u de aanbieders van de bestelauto verzekering met elkaar vergelijken. Ook de polisvoorwaarden van de verzekeringen van de bestelauto verzekering zet u eenvoudig naast elkaar. U kiest voor de bestelauto verzekering die past bij uw eigen wensen. Eerst een offerte ontvangen per e-mail is eenvoudig en snel geregeld.

Dekkingen

U kunt kiezen voor de dekking die u het best past. Voor ondernemers bestaat de mogelijkheid om een bestelauto verzekering af te sluiten, vrij van BTW. Daardoor is de premie voor de bestelauto verzekering nog lager dan u al van Poliscounter gewend bent. Poliscounter heeft ook een aantal aanvullende dekkingen voor de bestelauto verzekering. Van belang is de schadeverzekering inzittenden. Die vergoedt alle gevolgschade van een ongeval. Ook de inkomensschade. Voor ondernemers is het belangrijk dat de bestelauto verzekering kan worden uitgebreid met een eigen vervoer verzekering. Dan is uw eigendom verzekerd tegen verlies door diefstal: Vaak dag en nacht. Soms stelt de verzekeringsmaatschappij aanvullende beveiligingseisen om een eigen lading dekking bij de bestelauto verzekering af te kunnen sluiten.

Unieke extra's bij de Poliscounter bestelauto verzekering:

  • no-claim korting mogelijk op uw bestelauto verzekering tot 80%
  • ook voor jonge bestuurders
  • speciaal kortingsarrangement voor uw bestelauto verzekering
  • binnen vijf minuten voorlopige dekking per e-mail voor uw bestelauto verzekering
  • na aanvraag binnen twee werkdagen de polis van uw bestelauto verzekering in huis
  • voordelige eigen vervoer verzekering, samen met de bestelauto verzekering of als aparte dekking. Vraag naar ons speciale kortingsarrangement!

Afsluiten van de bestelauto verzekering

De bestelauto verzekering sluit u makkelijk on-line af bij Poliscounter. U ontvangt snel voorlopige dekking per e-mail. Vaak krijgt u dezelfde dag de bevestiging van acceptatie van de bestelauto verzekering per e-mail en enkele dagen later ontvangt u de polis van de bestelauto verzekering per post of e-mail, afhankelijk van de door u gemaakte keuze tijdens het aanvragen van uw bestelauto verzekering.

Wijziging van verzekerde auto

De bestelauto verzekering kunt u makkelijk overzetten naar een andere bestelauto als u de auto vervangt. Uw bestelauto verzekering loopt dan naadloos door waarbij de opvolgende auto met de door u gewenste dekking is verzekerd. Kortom een bestelauto verzekering met het meeste gemak gecombineerd met de uitstekende en persoonlijke service van Poliscounter.

 

Direct uw voordelige premie berekenen

Klik op bereken uw premie en u ontvangt binnen vijf minuten een passende offerte voor uw bestelauto verzekering in uw mailbox.