Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Voordelig én snel een bestelautoverzekering afsluiten

Of u nu particulier of zakelijk ondernemer bent: bij Poliscounter kunt u voor beiden een bestelautoverzekering afsluiten. En wist u dat u bij ons zelfs tot honderden euro’s kunt besparen? Wij bieden u scherpe premies, op basis van jaren aan ervaring en contacten met verzekeringsmaatschappijen. Sluit u vandaag nog uw bestelautoverzekering af via Poliscounter?

Uw bestelautoverzekering bij ons afsluiten biedt u 5 voordelen

Niet alleen sluit u uw bestelautoverzekering voor een scherpe prijs bij ons af. Uw verzekering wilt u uiteraard ook snel geregeld hebben. Daarom bieden wij u, tijdens het afsluiten van uw bestelautoverzekering, de volgende 5 voordelen:

  • Bij sprake van schade zorgen wij voor een vakkundige en snelle afwikkeling
  • De verzekering is ook geschikt voor jonge bestuurders
  • Sluit een voordelige eigen vervoer verzekering af
  • Na aanvraag ontvangt u binnen enkele dagen de groene kaart en uw polis in huis
  • Profiteer van een no-claim korting tot 80%

Wij houden uw verzekering up to date

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat uw verzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom controleren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, of uw verzekering nog steeds aansluit op uw wensen. En misschien nog belangrijker, of u nog de juiste premie betaald. Is dit niet het geval, dan bieden wij u een persoonlijk premievoorstel.

Bereken uw premie

Uw bestelautoverzekering afsluiten? Nadat u uw premie heeft berekend kunt u, indien gewenst, uw verzekering online regelen. En wilt u bijvoorbeeld te allen tijde verzekerd zijn tegen schade aan mobiele apparatuur? Bekijk in dat geval onze aanvullende modules en kies de dekking die het beste wij uw wensen past.

U bereikt ons 7 dagen per week

Wist u dat u ons 24/7, online kunt bereiken? En dat wij op kantoortijden telefonisch te bereiken zijn via 088-7303636. Op welke manier maakt u uw vragen het liefste kenbaar en maken wij kennis met u?

Veelgestelde vragen