Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Bestelbus verzekeren

Vandaag nog uw bestelbus verzekeren met een aantrekkelijke verzekering? Schakel in dat geval Poliscounter in. Binnen een paar muisklikken heeft u een helder overzicht van verzekeraars die voor u het gunstigste aanbod hebben. Benieuwd naar dé verzekering voor u? Doe in dat geval vandaag nog de online check!

Een bestelbus verzekeren, ook voor jonge bestuurders

Niet altijd is het even eenvoudig om voor jonge bestuurders een verzekering af te sluiten. Echter is dit bij Poliscounter niet het geval. Naast dit voordeel, ervaart u bij ons ook de volgende voordelen:

  • Sluit een voordelige eigen vervoer verzekering af
  • Ontvang een no-claim korting tot 80%
  • Ontvang binnen enkel dagen na afsluiten de polis en groene kaart thuis
  • In het geval van schade ontvang u snelle en vakkundige afwikkeling

Wijzigingen in het verzekeren van uw bestelbus? Voer ze online door!

Wist u dat u wijzigingen in uw verzekering eenvoudig én snel door kunt voeren? Van het wijzigen van een adres tot het wijzigen van een voertuig en van het wijzigen van een rentenummer tot aan de betaling. Het is begrijpelijk dat u dit zelf het liefste op ieder moment van de dag zelf wilt doen; wanneer het ú uitkomt. Zo wordt het verzekeren van uw bestelbus wel heel eenvoudig!

Vragen over de verzekering van uw bestelbus?

Uiteraard helpen wij u graag bij het vinden van een geschikte verzekering voor uw bestelbus. Heeft u hier vragen over? Bijvoorbeeld over welke verzekering het beste bij u past? wij zijn 24/7 online bereikbaar en op kantooruren telefonisch bereikbaar via 088-7303636. Uiteraard kunt u ook vandaag nog uw verzekering in slechts een paar stappen afsluiten. Benieuwd wat uw premie gaat bedragen? Bereken deze online!