Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Bestelbusverzekering

De goedkoopste bestelbusverzekering: ✓ Meteen verzekerd ✓ Tot 80% korting! ✓ Hoogste aanvangskorting ✓Ook voor particulier gebruik!
Een bestelbusverzekering van Poliscounter sluit u makkelijk af op de website. In enkele minuten kunt u de aanbieders van de bestelbus verzekering met elkaar vergelijken. Ook de polisvoorwaarden van de verzekeringen van de bestelbusverzekering zet u eenvoudig naast elkaar. U kiest voor de bestelbus verzekering die past bij uw eigen wensen. Eerst een offerte ontvangen per e-mail is eenvoudig en snel geregeld.

Dekkingen

U kunt kiezen voor de dekking die u het best past. Voor ondernemers bestaat de mogelijkheid om een bestelbusverzekering af te sluiten, vrij van BTW. Daardoor is de premie voor de bestelbus verzekering nog lager dan u al van Poliscounter gewend bent. Poliscounter heeft ook een aantal aanvullende dekkingen voor de bestelbusverzekering. Van belang is de schadeverzekering inzittenden. Die vergoedt alle gevolgschade van een ongeval. Ook de inkomensschade. Voor ondernemers is het belangrijk dat de bestelbus verzekering kan worden uitgebreid met een eigen vervoer verzekering. Dan is uw eigendom verzekerd tegen verlies door diefstal: Vaak dag en nacht. Soms stelt de verzekeringsmaatschappij aanvullende beveiligingseisen om een eigen lading dekking bij de bestelbusverzekering af te kunnen sluiten.

Unieke extra's bij de Poliscounter bestelbusverzekering:

  • no-claim korting mogelijk op uw bestelbusverzekering tot 80%
  • ook voor jonge bestuurders
  • speciaal kortingsarrangement voor uw bestelbusverzekering
  • binnen vijf minuten voorlopige dekking per e-mail voor uw bestelbusverzekering
  • na aanvraag binnen twee werkdagen de polis van uw bestelbusverzekering in huis
  • voordelige eigen vervoer verzekering, samen met de bestelbus verzekering of als aparte dekking. Vraag naar ons speciale kortingsarrangement!

Afsluiten van de bestelbus verzekering

De bestelbus verzekering sluit u makkelijk on-line af bij Poliscounter. U ontvangt snel voorlopige dekking per e-mail. Vaak krijgt u dezelfde dag de bevestiging van acceptatie van de bestelbusverzekering per e-mail en enkele dagen later ontvangt u de polis van de bestelbus verzekering per post of e-mail, afhankelijk van de door u gemaakte keuze tijdens het aanvragen van uw bestelbusverzekering. Wijziging van verzekerde auto De bestelbus verzekering kunt u makkelijk overzetten naar een andere bestelbus als u de auto vervangt. Uw bestelbusverzekering loopt dan naadloos door waarbij de opvolgende auto met de door u gewenste dekking is verzekerd. Kortom een bestelbus verzekering met het meeste gemak gecombineerd met de uitstekende en persoonlijke service van Poliscounter.

Direct uw voordelige premie berekenen

Klik op bereken uw premie en u ontvangt binnen vijf minuten een passende offerte voor uw bestelbus verzekering in uw mailbox.