Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Vandaag nog uw bestelwagen verzekeren?

Binnen enkele minuten voor uw bestelwagen een verzekering afsluiten? Door te kiezen van Poliscounter bent u gegarandeerd van de beste verzekering in uw situatie, doordat u eenvoudig verschillende aanbieders met elkaar kunt vergelijken. Een interessante verzekering gevonden? Wacht dan niet langer en sluit deze vandaag nog af!

Uw bestelwagen verzekeren na een heldere vergelijking

De beste bestelwagen verzekering voor uw wagen is afhankelijk van diverse factoren. Zaken zoals het aantal schadevrije jaren, leeftijd en postcode zijn mede afhankelijk voor u verzekering. Een gepaste verzekering gevonden? dan profiteert u te allen tijde van een hoge instapkorting én scherpe premie. En dat is hetgeen wat u het liefste wilt, toch?

Uw bestelwagen verzekering met de dekking die het beste bij u past

Afhankelijk van uw bedrijf en werkzaamheden, kan het verstandig zijn om uw bestelwagen verzekering aan te vullen met een extra dekking. De aanvullende modules die u bij ons af kunt sluiten, om uw bestelwagen mee te verzekeren, zijn:

  • Ongevallenverzekering inzittenden (OVI)
  • Schadeverzekering inzittenden (SVI)
  • Mobiele apparatuur
  • Verhaalrechtsbijstand
  • Eigen vervoerverzekering

Een andere wagen? Zet uw verzekering makkelijk om

Wist u dat u uw verzekering eenvoudig over kunt zetten naar een andere wagen? Bijvoorbeeld omdat uw bestelwagen toe is aan vervanging? Hierdoor is uw gloednieuwe auto vanaf de eerste dag verzekerd met de door u gewenste verzekering. En dat is wel zo prettig.

Bereken uw premie en laat uw bestelwagen op maat verzekeren

Eenvoudig en snel uw bestelwagen verzekeren? Bereken met een paar muisklikken uw premie en sluit vandaag nog uw bestelwagen verzekering af. Vragen over het verzekeren van uw bestelwagen? Of heeft u vragen over de aanvullende modules. Stel uw vragen 24/7 online of tijdens kantooruren via het nummer 088-7303636.