Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Bestelwagenverzekering met korting tot 80%.

De goedkoopste bestelwagenverzekering: ✓ Meteen verzekerd ✓ Tot 80% korting! ✓ Hoogste aanvangskorting ✓Ook voor particulier gebruik!
Op de website van de Poliscounter sluit u makkelijk een bestelwagenverzekering af. U kunt de aanbieders van de bestelwagen verzekering vergelijken op prijs of premie. Ook de polisvoorwaarden van de bestelwagenverzekering ziet u overzichtelijk naast elkaar. U kiest voor de bestelwagen verzekering die past bij uw eigen wensen.

Offerte aanvragen voor uw bestelwagenverzekering

Eerst een offerte per e-mail ontvangen is eenvoudig en snel geregeld. Dekkingen U kunt kiezen voor de dekking die het best past. Voor ondernemers bestaat de mogelijkheid om een bestel wagenverzekering te kiezen, waarbij de BTW verrekend kan worden. Daardoor is de premie voor de bestelwagenverzekering nog voordeliger dan u al van Poliscounter gewend bent.

Dekkingen bestelwagen verzekering

Poliscounter heeft ook een aantal aanvullende dekkingen voor uw bestelwagenverzekering. De schadeverzekering inzittenden is mogelijk belangrijk. Deze vergoedt alle gevolgschade van een ongeval, inclusief de inkomensschade. Voor ondernemers is het belangrijk dat de bestelwagen verzekering kan worden uitgebreid met een eigen vervoer verzekering.

Unieke extra's bij de Poliscounter bestelwagenverzekering:

  • no-claim korting mogelijk op uw bestelwagen verzekering tot 80%;
  • ook voor jonge bestuurders;
  • speciaal kortingsarrangement voor uw bestelwagenverzekering;
  • binnen vijf minuten voorlopige dekking per e-mail voor uw bestelwagen verzekering;
  • na aanvraag binnen twee werkdagen de polis van uw bestelwagenverzekering in huis;
  • voordelige eigen vervoer verzekering, samen met de bestelwagen verzekering of als aparte dekking. Vraag naar ons speciale kortingsarrangement!

Wijziging van verzekerde auto

De bestelwagenverzekering kunt u eenvoudig wijzigen naar een andere bestelwagen als de auto vervangen wordt. Uw bestelwagenverzekering gaat dan eenvoudig verder, waarbij de nieuwe bestelwagen met een, desgewenst gewijzigde dekking, is verzekerd. Kortom een bestelwagenverzekering met veel gemak en verzekerd van de uitstekende en persoonlijke service van de Poliscounter.

Eenvoudig on-line verzekeren

De bestelwagenverzekering sluit u eenvoudig op de website van Poliscounter. U ontvangt meestal direct voorlopige dekking per e-mail. Vaak krijgt u binnen enkele uren bevestiging van de acceptatie van de bestelwagen verzekering per e-mail en enkele dagen later ontvangt u de papieren van de bestelwagenverzekering per e-mail of post, afhankelijk van uw keuze tijdens de aanvraag van de bestelwagen verzekering.

Bereken uw premie voor uw bestelwagenverzekering

Klik op bereken uw premie en u heeft uw verzekering binnen vijf minuten on-line geregeld. Ook een offerte voor uw bestelwagen verzekering aanvragen is eenvoudig en snel geregeld.