Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Bootverzekeringen

Direct de premie voor uw bootverzekeringen berekenen? Klik dan op bereken premie.

Bootverzekeringen zijn er in diverse varianten en het is belangrijk dat u een verzekering afsluit die uitstekend bij de boot en bij uw wensen en eisen past. Voor grote boten, schepen en jachten worden andere bootverzekeringen afgesloten dan voor kleine(re) boten. Het is immers van groot belang dat de verzekering in geval van calamiteiten voldoende uitkeert om een nieuwe boot aan te schaffen of de huidige boot te laten repareren. U dient dan ook met diverse zaken rekening te houden wanneer u gaat kijken naar passende bootverzekeringen.

Een keuze maken uit de beschikbare bootverzekeringen

Poliscounter heeft een ruime ervaring met bootverzekeringen. Wij weten precies waaraan bootverzekeringen moeten voldoen om goed te zijn voor de klanten waarvoor wij aan de slag gaan met het vinden van de juiste verzekering. U kunt via onze verzekeringssite de meest uiteenlopende verzekeringen vergelijken, waaronder ook diverse bootverzekeringen. Zo helpen wij u tot de beste keuze te komen. Tevens kunt u de gekozen verzekering eenvoudig en snel via onze website afsluiten.

Kenmerken van de bootverzekeringen van Poliscounter:

  • no-claim korting al na één jaar schadevrij varen
  • aparte dekking voor de motor bij uw bootverzekeringen
  • verzeker uw trailer en volgboot mee op uw bootverzekeringen tegen een voordelige premie
  • de inboedel van de boot is kunt u ook verzekeren bij de Poliscounter bootverzekeringen
  • geniet samen met onze aantrekkelijke reisverzekering zorgeloos van de waterpret

Contact

Wanneer wij de bootverzekeringen vergelijken, dan kijken wij volledig naar uw belang en voordeel. Wij werken dan ook volledig onafhankelijk en hebben geen binding met verzekeringsmaatschappijen. Zo kunnen wij u altijd de bootverzekeringen met de beste dekkingen en de scherpste premies van Nederland bieden. Wilt u meer weten? Bel dan naar 088-7303636 of mail naar info@poliscounter.nl. U kunt ook gebruik maken van de online formulieren om ons te contacteren. Wij zijn u graag van dienst.

Kies voor de bootverzekeringen van Poliscounter!


Klik op bereken premie voor een gratis offerte of sluit uw caravanverzekering online af.