Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Caravanverzekering vergelijken

Direct de premie voor uw caravanverzekering vergelijken? Klik dan op bereken premie.

Een caravanverzekering vergelijken kan op diverse manieren. Echter, u bent altijd het snelst klaar wanneer u gebruik maakt van de services van Poliscounter. Bij Poliscounter kunt u direct de caravanverzekering vergelijken van meerdere maatschappijen. Zowel voor tourcaravans, stacaravans als voor vouwwagens. Met behulp van onze berekenmodule worden 18 verzekeringsmaatschappijen vergeleken, waarna u direct de gewenste verzekering kunt afsluiten.

Voor een werkelijk zorgeloze vakantiereis kunt u uw caravanverzekeirng combineren met onze doorlopende reisverzekering.

Wij kunnen de caravanverzekering vergelijken en u de beste opties bieden. Wij vergelijken werkelijk alles, van premies tot polisvoorwaarden.

Wij gaan de caravanverzekering voor u vergelijken

Wanneer wij weten wat uw wensen en eisen zijn betreffende de verzekering, dan kunnen wij de caravanverzekering vergelijken met deze punten op de voorgrond. Wij vinden het belangrijk dat u de juiste keuze kunt maken. Daarom gaan wij de caravanverzekering vergelijken op de meest uiteenlopende punten, tot in detail. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen achteraf te staan en dat is wel zo prettig. U kunt zelf online aan de slag op onze website om de caravanverzekering te vergelijken. Uiteraard kunnen wij u hier, indien gewenst, optimaal bij informeren en adviseren.

Dekking uitgebreide caravanverzekering

De uitgebreide caravanverzekering biedt dekking tegen onder meer:

  • verkeersschade;
  • stallingschade;
  • diefstal;
  • inbraak;
  • storm
  • brand.

Uitbreidingen

U kunt bij het vergelijken van uw caravanverzekering kiezen uit de volgende modules:

  • inboedel / inventaris;
  • nieuwwaarde dekking tot 6 jaar;
  • hagelschade;
  • luifel en aanbouw.

Contact

Wanneer u op professionele wijze een caravanverzekering wilt laten vergelijken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kijkt u gerust even verder op onze website, waar u meer informatie vindt, onder meer over onze mogelijkheden om een caravanverzekering te vergelijken. Uiteraard kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt gebruik maken van de online formulieren, bellen naar 088-7303636 of mailen naar info@poliscounter.nl. Wij helpen u graag verder.

Klik op bereken uw premie voor een gratis offerte of sluit uw caravanverzekering online af.

Bereken premie