Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Inboedelverzekering vergelijken

Direct de premie voor uw inboedelverzekering vergelijken? Klik dan op bereken premie.

Een inboedelverzekering vergelijken is zeker aan te raden voordat u direct met de eerste verzekeringsmaatschappij in zee gaat. Waarschijinlijk bent u bij Pliscounter  goedkoper en beter uit. Door de inboedelverzekering te vergelijken, biedt u uzelf meer inzicht in de mogelijkheden, de polisvoorwaarden en de premies. Vergelijk ook de verschillende dekkingen die mogelijk zijn. Poliscounter helpt u graag door de inboedelverzekering te vergelijken op alle punten, zodat u in staat bent de juiste keuze te maken en die verzekering af te sluiten die u optimaal voordeel biedt.

Eenvoudig en snel een inboedelverzekering vergelijken

Bij Poliscounter kunt u direct de uw inboedelverzekering vergelijken. Met behulp van onze berekenmodule worden 18 verzekeringsmaatschappijen vergeleken, waarna u direct de gewenste verzekering kunt afsluiten. Wij denken als onafhankelijke onderneming in uw belang wanneer wij voor u de inboedelverzekering vergelijken. U kunt direct zelf starten op onze website om uw inboedelverzekering te vergelijken. Binnen vijf minuten heeft u een vrijblijvende offerte in uw mailbox, met de scherpste premie van Nederland.

Contact

Wilt u een inboedelverzekering vergelijken, zodat u zeker weet dat u goed zit? Laat dan de inboedelverzekering vergelijken door Poliscounter. Wij vergelijken niet alleen de prijzen, maar elk belangrijk detail. Zo kunnen wij u altijd op deskundige wijze adviseren en maakt u gegarandeerd de beste keuze voor een verzekering, in alle opzichten. Voor meer informatie of advies kunt u bellen naar 088-7303636 of mailen naar info@poliscounter.nl. Tevens kunt u gebruik maken van de online formulieren om ons te benaderen. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

U kunt ook het inventarisatieformulier invullen en mailen. U ontvangt dan snel een offerte voor uw inboedelverzekering met de laagste premie

Klik op berekenen voor een gratis offerte of om uw verzekering meteen aan te vragen

Bereken premie