Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Goedkope autoverzekering

Goedkope autoverzekering vergelijken. ✓vanaf € 6,69 ✓ korting tot 80%! ✓Gegarandeerde service.

Een goedkope autoverzekering van Poliscounter

De Poliscounter biedt u een goedkope autoverzekering tegen een scherpe premie. De goedkope autoverzekering is een autoverzekering zonder franje. Het is wel belangrijk dat je de juiste dekking kiest, die past bij de verwachtingen die je hebt van de goedkope autoverzekering.

Casco verzekering

Als je ook een (beperkt)casco verzekering bij de goedkope autoverzekering sluit, is het wel belangrijk om na te gaan of alle zaken die je afgedekt wilt hebben ook daadwerkelijk bij de goedkope autoverzekering is verzekerd.
In het verschillen overzicht vind je de belangrijkste kemerken waarop je kunt letten bij het afsluiten van je goedkope autoverzekering

Uitbreiding van de goedkope autoverzekering

De goedkope autoverzekering kun je uitbreiden met een aantal aanvullende verzekeringen zoals pechhulp of een inzittenden verzekering.
Ook bij een goedkope autoverzekering ben je verzekerd van de uitstekende service van Poliscounter. De telefoon wordt altijd opgenomen door een deskundige medewerker en de e-mail beantwoordt Poliscounter altijd binnen drie werkdagen. Ook als je een goedkope autoverzekering hebt afgesloten.
Als je buiten je schuld betrokken bent bij een ongeval is de Poliscounter schadeservice paraat om je te helpen de schade op te tegenpartij te verhalen.

Nieuwsgierig naar onze lage premie?

Klik op bereken premie om je goedkope autoverzekering af te sluiten of voor het aanvragen van een gratis offerte.