Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Opstalverzekering bedrijfspand

Uw bedrijfspand is vaak het visitekaartje van de onderneming. Met mooie lichtreclames, uithangborden en belettering op de ramen laat u zien waar u gevestigd bent en welke aktiviteit u ontplooit.
Dit wilt u behoeden voor verlies met een opstalverzekering.

Opstalverzekering Poliscounter

Poliscounter biedt u een uitstekende opstalverzekering voor uw kostbare pand met de scherpe premie die u van ons gewend bent. Als u het pand laat taxeren, heeft u tevens gedurende 7 jaar de garantie dat u niet bent onderverzekerd.

Dekking

Een opstalverzekering dekt met naam genoemde gebeurtenissen aan uw pand, zoals  waterschade, stormschade en bliksemschade, maar ook aan schade na poging tot inbraak.
De opstalverzekering verzekert alles wat niet zonder breek- of sloopwerk verwijderd kan worden. Dit heet “aard- en nagelvast”.
Bij een opstalverzekering kunt u kiezen uit verschillende dekkingen
Een huurder van een bedrijfspand die het pand verbouwt, moet de toegevoegde waarde in een eigen opstalverzekering onderbrengen. Dit heet verzekeren van het huurdersbelang.
Aan- en bijgebouwen en terreinafscheidingen kunnen eveneens onder de dekking van de opstalverzekering horen, mits dit op de polis is aangetekend en de waarde in het verzekerd bedrag is opgenomen.

Aanvullende modules voor de opstalverzekering

Als u beletterd glas heeft kan dit verzekerd worden op de aparte glasverzekering.
Uw lichtreclame kunt u bij een aparte lichtreclameverzekering onderbrengen.
De fundering, zonwering en antennes moeten apart meeverzekerd worden. Dit zijn losse modules die aan de opstalverzekering worden gekoppeld.
De aansprakelijkheid van de eigenaar voor schade die het pand veroorzaakt aan derden wordt in een aparte aansprakelijkheidsverzekering ondergebracht.
 

Vraag uw opstalverzekering nu aan

Contact

Wilt u meer informatie?

Stuur ons een e-mail met uw contactgegevens en wij nemen op korte termijn contact met u op,
of klik op berekenen voor een gratis offerte en om uw verzekering on line af te sluiten.

Bereken premie