Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Nieuws

Allrisk annuleringsverzekering voor Oranjefans

Vakantie vierende voetbalfans hebben de mogelijkheid om hun vakantie te annuleren om de finales thuis te kijken met de Europeesche Allrisk annuleringsverzekering.

Na de glorieuze overwinning van het Nederlandse elftal op Spanje krijg je misschien wel spijt dat je juist nu je vakantie hebt geboekt tijdens de knock-out fase van het WK en wil je dit feest liever meemaken in je eigen oranje straat. 

Onderstaande nieuwsflits over de Europeesche reisverzekering biedt misschien uitkomst...

Europeesche Verzekeringen biedt vakantievierende voetbalfans de mogelijkheid om thuis de finale te kijken. Met de Allrisk Annuleringsverzekering kunnen reizigers zelf bepalen om welke reden zij niet op vakantie willen. Ook als die reden een WK-finaleplaats voor het Nederlands Elftal is.

Allrisk Annuleringsverzekering
Veel Nederlanders volgen het WK Voetbal op hun vakantiebestemming, maar als Nederland in de finale komt, kijken de meesten toch het liefst in eigen land. Als Oranjefans deze beslissende wedstrijd graag thuis willen bekijken, dan kunnen zij hun vakantie annuleren of afbreken. De Allrisk Annuleringsverzekering van de Europeesche vergoedt in dat geval de annuleringskosten, en voor dit speciale event ook het reguliere eigen risico van 25%.

Om voor de WK finale gebruik te maken van de Allrisk Annuleringsverzekering, kunnen supporters deze nog afsluiten tot uiterlijk 8 juli 2014. De verzekering kan zowel kortlopend als doorlopend worden afgesloten.

Meer weten over de Poliscounter reisverzekering? Klik hier

Terug naar het nieuwsoverzicht