Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Nieuws

Verzekeraars gaan schades kettingbotsing A58 (16-09-2014) samen afwikkelen

De verzekeraars gaan de (letsel)schade door de kettingbotsingen op de A58 tussen Goes en Middelburg in Zeeland samen zo snel mogelijk afwikkelen, meldt het Verbond van Verzekeraars.

De reeks kettingbotsingen in Zeeland is één van de grootste in de afgelopen tien jaar, zowel wat betreft het aantal slachtoffers als het betrokken aantal voertuigen. Poliscounter betuigt haar deelneming aan alle slachtoffers en hun families en vrienden.

Onder coördinatie van het Verbond van Verzekeraars is het Draaiboek Kettingbotsingen in werking gesteld. Dat betekent in eerste instantie o.a. dat de gezamenlijke verzekeraars  in overleg met de politie de auto's die bij de botsing betrokken waren, veilig hebben gesteld. Naar verwachting komt in de loop van woensdag een lijst met kentekens beschikbaar die onder de motorrijtuigverzekeraars wordt verspreid.

Voor alle eigenaren wiens voertuig bij deze kettingbotsing betrokken was, is het van belang om zelf ook aangifte van de schade te doen bij de eigen tussenpersoon. Volges de meeste polisvoorwaarden is er een verplichting om dit binnen 24 uur te doen. Vermeld bij de aangifte ook duidelijk wie naar jouw mening schuldig is aan jouw schade. Aantonen van de schuld kan in dit soort zaken heel complex zijn. Je tussenpersoon zal zich tot het uiterste inspannen om jouw schade vergoed te krijgen als deze door een derde is veroorzaakt. Klik hier voor een autoverzekering met een uitstekende schadeservice

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht