Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Over ons

Met ruim 10 jaar ervaring met on-line verzekeren is Poliscounter als onafhankelijk tussenpersoon een gevestigde naam op het internet. Door onze goede contacten met verzekeraars, jarenlange ervaring en een hoog kennisniveau is Poliscounter in staat om verzekeringen aan te bieden met een hoge prijs/kwaliteit verhouding. Veel van onze klanten hebben honderden euro’s op hun verzekeringen kunnen besparen.

Met een team van betrokken en ervaren medewerkers worden wekelijks vele aanvragen, wijzigingen en schademeldingen naar volle tevredenheid van onze klanten afgewikkeld.

Werkwijze van Poliscounter

Het concept is simpel. Via onze website kunt u door invoering van slechts enkele gegevens een premieberekening maken. Wij tonen de goedkoopste alternatieven. Ook is er de mogelijkheid om de polisvoorwaarden met elkaar te vergelijken, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor één van de aangeboden verzekeringen.
Binnen drie overzichtelijke stappen heeft u een verzekering aangevraagd waarna de dekkingsbevestiging binnen enkele minuten volgt per e-mail.
Hierdoor kunt u op uw gemak en in eigen tijd via Poliscounter uw verzekeringszaken regelen. Naast onze website waar u 24/7 veel informatie over verzekeringen kunt vinden zijn wij zowel doordeweeks als in het weekend telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 088-7303636.

Contact zoeken met Poliscounter

Een goede bereikbaarheid is bij Poliscounter een speerpunt. Waar concurrenten er voor kiezen uitsluitend bereikbaar te zijn per e-mail of via een 0900-nummer, kiezen wij er vanuit het klantbelang bewust voor dit niet te doen. Naast onze bereikbaarheid vinden wij het van belang dat al onze medewerkers u inhoudelijk te woord kunnen staan. Bij Poliscounter dus meteen de juiste medewerker aan de telefoon!

Execution only

Als u via de website van Poliscounter een verzekering afsluit, maakt u zelf de keuze voor het verzekeringsproduct en voert u bij de aanvraag zelf de benodigde gegevens in. Omdat hierbij geen advies door Poliscounter wordt gegeven is er sprake van “execution only”. Poliscounter kan derhalve geen aansprakelijkheid aanvaarden voor enige schade die wordt ondervonden door gemaakte keuzes bij het afsluiten van een verzekering.
Uiteraard kunt u bij vragen over dekkingen, voorwaarden of iets anders altijd contact met ons opnemen. Indien er door onze medewerkers toch een advies wordt gegeven dan zal dit advies altijd per e-mail aan u worden bevestigd.

Uw privacy bij Poliscounter

Poliscounter hecht veel waarde aan het beschermen van uw privacy. Persoonlijke gegevens worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en alleen aangewend voor het doel waarvoor u ons uw gegevens heeft verstrekt en voor de bedrijfsvoering van de Poliscounter.
Poliscounter houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens en aan de privacyrichtlijnen die op grond van de WFT aan verzekeringsbedrijven worden gesteld.