Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Specialist bedrijfsautoverzekeringen

Poliscounter is een onafhankelijk verzekeringskantoor, gespecialiseerd in motorrijtuigverzekeringen en bedrijfsverzekeringen. Onze klanten vinden ons in eerste instantie via de website. Hier vergelijk je de premie en voorwaarden van een groot aantal verzekeraars. In een paar stappen sluit je een verzekering af. Eventueel zijn we hiervoor ook telefonisch bereikbaar. Dagelijks verzekeren particulieren en ondernemers hun (bedrijfs)auto via Poliscounter. Hierbij kan het gaan om een personen-, bestel- of vrachtauto. Een enkele bedrijfsauto of een heel wagenpark.

Bedrijfscultuur

Poliscounter is een vernieuwend bedrijf dat een sterke groei doormaakt. Ons team kent een open sfeer, gericht op samenwerking en kwaliteit. We zijn op zoek naar jonge teamgenoten die flexibel, creatief en pro-actief zijn. Eigen initiatief en meedenken worden zeer gestimuleerd.

Functieomschrijving

In overleg met de verzekeraars is het jouw uitdaging op zoek te gaan naar de best passende verzekeringsoplossing.

Met klanten overleg je telefonisch of per e-mail over:

  • de premie en voorwaarden. Je onderzoekt commerciële mogelijkheden en verwerkt de gemaakte afspraken in een offerte die je actief opvolgt;
  • Het afsluiten en wijzigen van verzekeringen.

Het is ook mogelijk om betrokken te zijn bij de verschillende marketingactiviteiten, waaronder het onderhouden van de website en social media kanalen.

De werktijden liggen tussen 9:00 en 18.00 uur. De vacature betreft een full time functie.

Functie-eisen

  • je bent energiek, hulpvaardig en nauwkeurig;
  • je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • je bent in bezit van diploma's  Adviseur Basis en Adviseur schadeverzekering Particulier en Zakelijk, of je bent bereid deze diploma’s op korte termijn te behalen.

Wij bieden

Een uitdagende functie tegen een goede beloning met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen en de mogelijkheid om gerelateerde trainingen en opleidingen te volgen.

Sollicitatie-informatie

Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met cv per e-mail.

Contactgegevens:

Susanne Peters
Email: s.peters@assured.nl
Telefoon: 030 662 48 88