Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Reisverzekeringen vergelijken

Direct de premie voor uw reisverzekeringen vergelijken? Klik dan op  bereken premie.

Reisverzekeringen vergelijken is zeer aan te raden wanneer u van plan bent samen, met een groep vrienden of bijvoorbeeld met het gezin op vakantie te gaan. Het is immers belangrijk dat u goed verzekerd op weg gaat en door reisverzekeringen te vergelijken, krijgt u meer inzicht in de mogelijkheden en in de zaken waar u rekening mee dient te houden wij het afsluiten van de verzekering. Poliscounter helpt u eenvoudig en snel de beschikbare reisverzekeringen te vergelijken om tot de juiste keuze te komen.

Reisverzekeringen vergelijken met de hulp van Poliscounter

Poliscounter heeft een ruime ervaring in het vergelijken van verzekeringen en in het vinden van de best dekkende verzekeringen tegen de scherpste tarieven. Wanneer wij reisverzekeringen vergelijken, dan kijken wij uiteraard naar ieder detail van de betreffende verzekering. Reisverzekeringen vergelijken gaat voor ons puur om het vinden van de verzekering die volledig voldoet aan uw wensen en eisen. Daarnaast vinden wij graag voor u de scherpste premie van Nederland wanneer wij de reisverzekeringen vergelijken. Zo kunnen wij u het beste aanbod doen.

Modules doorlopende reisverzekering

Bij het vergelijken van de reisverzekeringen kunt u alle modules in de vergelijking betrekken. Per verzekering kunnen de voorwaarden voor de modules verschillen.

De meest voorkomende modules zijn:

  • diefstal en verlies
  • medische kosten (controleer uw zorgverzekering!)
  • ongevallen
  • wintersportdekking
  • rechtsbijstand
  • vervangend vervoer en repatriëring
  • Nederlands recreatieobject
  • rechtsbijstand
  • avontuurlijke sporten en extra sportuitrusting

In het overzicht van de dekkingen vindt u een beschrijving van de verschillende modules

Contact

Wij kunnen op vakkundige wijze de reisverzekeringen vergelijken. Uiteraard doen wij dit op basis van uw wensen en behoeften. Wanneer wij weten wat u wilt, kunnen wij de reisverzekeringen vergelijken tot wij tot de beste aanbieder komen.  Wilt u meer weten? Bel dan 088-7303636 of mail naar info@poliscounter.nl. U kunt uw vragen ook stellen via de formulieren op onze website. Wij helpen u graag verder.

Direct uw reisverzekering afsluiten

Klik op reisverzekering berekenen voor snel vergelijken van de reisverzekeringen, voor een gratis offerte of om uw reisverzekering meteen af te sluiten.

Bereken premie