Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Bestelauto verzekeren

Vandaag de dag bestaan er onwijs veel verzekeringen om uw bestelauto mee te verzekeren. Het is daarom erg begrijpelijk dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Poliscounter maakt het echter voor u een stuk makkelijker. Wij bieden u een helder overzicht van de beschikbare verzekeringen, voor een scherpe premie. Het enige wat u hoeft te doen, is de voordeligste aan te vragen!

Vul uw gegevens in om uw bestelauto op de meest voordelige manier te verzekeren

Uw verzekering is afhankelijk van diverse invloeden zoals het aantal schadevrije jaren, uw kenteken en leeftijd. Vul deze gegevens in en u krijgt een duidelijk en inzichtelijk overzicht van de beschikbare verzekeringen; uiteraard voor een scherpe premie en hoge instapkorting. Wacht niet langer en kies er vandaag nog voor om uw bestelauto te verzekeren.

Uw verzekering is ieder jaar up to date

Betaalt u ieder jaar nog wel de juiste premie? En sluit de verzekering van uw bestelauto nog wel aan bij uw wensen? Deze vragen hoeft u uzelf niet meer te stellen als u kiest voor onze dienstverlening. Ieder jaar controleren wij, rond de vervaldatum, of uw verzekering nog bij u past. Is dit niet het geval? Dan bieden wij u een nieuw premievoorstel.

Hoeveel premie gaat u betalen?

Benieuwd wat de premie voor uw bestelauto bedraagt? Over een paar minuten weet u het als u online uw premie bij ons berekent. Vragen over uw premie? Of over het verzekeren van uw bestelauto? Bel in dat geval naar 088-7303636 en maak uw vragen kenbaar.