Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

wijziging doorgeven

U kunt tijdens de looptijd van de verzekering de verzekering wijzigen als dit niet tot gevolg heeft dat dit de wijziging nadelig uitpakt voor de verzekeringsmaatschappij, die zich dan kan beroepen op het afgesloten verzekeringscontract.
Wijzigingen die het gevolg zijn van een gewijzigd voertuig of een ongeval kunnen vanzelfsprekend ieder moment gerealiseerd worden. Wilt u uw wijzigingen digitaal aan ons doorgeven?

Uw voordeel:

 • u hoeft zich niet aan kantoortijden te houden;
 • er ontstaan geen fouten door misverstanden aan de telefoon.

De belangrijkste wijzigingen zijn:

 • Ander voertuig
  U heeft een ander voertuig gekocht. U kunt de verzekering van het oude voertuig wijzigen naar het vervangende voertuig. Wilt u de gewijzigde gegevens doorgeven met het wijzigingsformulier?
 • Verhuizing
  Bij verhuizing ontvangen wij graag een adreswijziging.
  Een verhuizing heeft vaak ook een wijziging van uw gezinsverzekeringen tot gevolg, bijvoorbeeld omdat u naar een ander type huis verhuist, of omdat u grote of kleiner gaat wonen, waardoor de waarde van de inboedel wijzigt. Als u ons een e-mail stuurt over de gewijzigde woonomstandigheden, doen wij u graag een aanbod voor uw gezinspakket dat past bij uw nieuwe woonsituatie.
 • Wijziging betaling
  U wilt de premie in gewijzigde termijnen betalen of een ander bank/giro rekening nummer gebruiken.
  U kunt dit aan ons doorgeven met het wijzigingformulier betaling.
 • Royement per vervaldatum
  Dit betekent opzeggen van de verzekering aan het einde van de looptijd.
  Alle gegevens en het opzegformulier vindt u bij opzeggen verzekering.
 • Wijziging van de dekking
  U kunt tijdens de looptijd in veel gevallen de dekking van uw auto uitbreiden door voor een uitgebreider dekking te kiezen of door dekkingen aan uw verzekering toe te voegen. Graag ontvangen wij hiervoor het formulier wijziging dekking.
 • Aanpassen van de bonus malus korting
  Als u een ander voertuig heeft verkocht waar een hoger bm-korting op rustte dan op de onderhavige verzekering, dan kunt u verzoeken deze hogere korting op uw lopende verzekering toe te passen. Let op: u kunt een vrije no–claim korting slechts één keer gebruiken.