Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Zakelijke autoverzekering

Een zakelijke autoverzekering afsluiten die naadloos past bij uw wensen? Bij Poliscounter is dit de normaalste zaak van de wereld. Waarom? Niet alleen bieden wij een helder overzicht van alle verzekeringen die voor u van toepassing zijn op dit moment. Ook hanteren wij een scherpe premie en een hoge instapkorting. En dat is hetgeen wat u het liefste wilt, nietwaar?

Naar wat voor zakelijke autoverzekering gaat uw voorkeur uit?

Heeft u voldoende aan een basisverzekering, of wilt u deze graag combineren met een van onze aanvullende modules? Een belangrijke vraag om te stellen voordat u uzelf gaat oriënteren in de wereld van autoverzekeringen. Wenst u hier graag meer informatie over te ontvangen? Het team van Poliscounter staat u graag te allen tijde te woord en biedt u hierover een advies op maat.

Bereken uw premie online in slechts 4 stappen

Het kiezen van een geschikte zakelijke autoverzekering start bij het berekenen van uw premie. Bij Poliscounter weet u dit na het doorlopen van de volgende 4 stappen:

  • Vul uw autogegevens in
  • Kies uw premie
  • Kies voor, indien gewenst, een aanvullende dekking
  • Vraag uw verzekering aan

Stel uw vragen telefonisch

Het is begrijpelijk dat u vragen heeft, voordat u uw zakelijke autoverzekering af gaat sluiten. U wilt immers te allen tijde profiteren van de scherpste premie en een zo voordelig mogelijke verzekering afsluiten. Daarom beantwoorden wij graag uw vragen zodra u belt naar 088-7303636.